Ubuduće, ne izostajem!

12 juna, 2016 u rubrici Opančarski dnevnik

       Priznajem, do sada nisam redovno učestvovao u protestima građana koji se organizuju pod parolom NE DA(VI)MO BEOGRAD. Ubuduće, ne izostajem! Obećavam! Ovu odluku sam doneo zbog idiota – onih idiota koje je Premijer tako nazvao zato što su Savamalu rušili pod fantomkama noću, a ne bez fantomki danju, onih idiota koji u ovoj zemlji misle da su idioti svi oni koji drugačije misle od njih, onih idiota koji pišu ovakva idiotska saopštenja, što je i neposredni povod za tu moju odluku:

 SNS: PROTEST PREDSTAVLJA CIRKUS

 Srpska napredna stranka saopštila je da je ovaj protest cirkus, čiji su organizatori, kako navode iz SNS ”poznati prevaranti.” (Blic: 12. jun 2016):

 “Srpska napredna stranka čestita organizatorima još jednog cirkusa, poznatim prevarantima Pajtiću, Raduloviću, Živkoviću i kriminalcu Sanduloviću, što su i ovaj put, kao i prošli, uspeli da dovedu hiljadu ljudi manje.”    

       Obaveštavam idiota koji je odredio da idioti pišu ovakva idiotska saopštenja da ću u budućim protestima učestvovati ne zbog Pajtića, Radulovića, Živkovića i Sandulovića, već onih koji ovakvim saopštenjima vređaju moju inteligenciju.

Dragiša Čolić, budući redovni učesnik cirkusa