Bili izbori – opet

decembar 27, 2017 u rubrici Opančarski dnevnik 2017

Bili izbori – opet! Zato što je na onim prethodnim bilo nepravilnosti.

Pobednici plaćali po 20 evra za glas podrške – čovek kaže, da je i njegova žena dobila toliko, spakovaao pare u glasačku kutiju zajedno sa glasačkim listićem i vratio pošiljaocu, a potom – SA PUNIM IMENOM I PREZIMENOM TO OBJAVIO PREKO NOVINA. Stanimo tu za momenat. Ima li u ovoj zemlji policije, tužilaštva – Ko je na vlasti – Ko je dužan da to procesuira – Onoga ko je davao pare ili onoga koji je to lažno prijavio (?) Krivični zakon Republike Srbije: Član 156 – Davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem – zaprećena kazna:tri meseca do pet godina zatvora.

       UMESTO TOGA – Puštate botove: Žuti (ko se njih još sećća) daju po 500 evra (koja budala bi tolike pare davala evidentnim gubitnicima! OK – ima budala! Opet pitam isto: Ko je na vlasti – Ko je dužan da to procesuira – Onoga ko je davao pare ili onoga koji je to lažno prijavio (?) Krivični zakon Republike Srbije: Član 156 – Davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem – zaprećena kazna:tri meseca do pet godina zatvora.

       KAD TAKO POČNETE DA RADDITE; VEROVAĆU VAM. Dotle, verujem onome koji je to prijavio pod punim imenom i prezimenom, a ne anonimnim botovima.