Biseri

10 februara, 2014 u rubrici Opančarski dnevnik

Ovo vreme donosi svakojake nepogode, a tu spada i kadrovska politika onih koji ovom  zemljom vladaju. Jedan od takvih kadrova, mlađani Aleksandar Obradović, koga je zapalo da bude direkrtor EPS-a (Elektroprivrede Srbije!), a da niko ne zna ni ko je on, ni odakle je, ni koga je do sada u životu vodio, je ovih dana, a u povodu enormno uvećanih decembarskih računa za struju, izjavio:

       “EPS nikada nije planirao da naplati ni jedan kilovat sat koji nije isporučen! Očekujem da će se smanjiti broj opravdanih reklamacija i ispraviti greške tamo gde ih je bilo, kaže v.d. Aleksandar Obradović napominjući da nije postojala organizovana namera da se povećaju decembarski računi”.

       Da li je ovaj čovek normalan – on demantuje da ovo javno (čitaj – državno) preduzeće nije imalo organizovanu nameru da krade svoje građane, odnosno da se bavi organizovanim kriminalom – prema svojim građanima! Pa nije valjda dotle došlo? Ja, kao građanin, nisam čak dozvolio sebi, ni da pomislim na to! Znaš li draga da si ti idiotkinja, kaže muž ženi. – Znam dragi, da sam se udala za popa bila bih popadija. Ko je ko u ovom vicu?

DC, 09.02.2014.