Idiot

6 maja, 2014 u rubrici Opančarski dnevnik

Kurir, 4. Maj 2014.  – Glavna vest (oko 3/4 naslovne strane):

ROĐAK VLADE BUDALE MILJENIK VOĐE DEMOKRATA

ĐILASOVA BRUKA

BRAT UBICE

ĐINĐIĆA U

VRHU DS!

Dušan Milisavljević, kandidat Dragana Đilasa za potpredsednika stranke, rođak je “zemunca” Vladimira Milisavljevića, osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića, tvrdi izvor Kurira iz vrha DS (propraćeno fotografijama Dušana Milisavljevića, Vladimira Milisavljevića i – naravno, najvećom, fotografijom Dragana Đilasa, koji je ustvari i glavni junak ove priče).

       Na unutrašnjim stranama (dve strane, na pet stubaca), sa podnaslovima:

Kadriranje: Lider demokrata za potpredsednika DS gura Dušana Milisavljevića – On je u rođačkim vezama sa Vladimirom Milisavljevićem Budalom – Otkako je Đilas preuzeo DS, Dušan se probija u stranačkoj infrastrukturi – Krvno srodstvo – Kažu da liči …

Dušan Milisavljević: POZNAJEM BUDALU IZ MEDIJA  – Ne, nije tačno da smo u rođačkim odnosima. Nemam nikakve veze sa njim. Poznajem ga samo iz medija – kazao nam je Milisavljević.

* * *

      Poznajem jednog Rodića – Idiot! Odavno tvrdim da je Aleksandar Rodić iz “Kurira” u rođačkim odnosima sa njim, a i liče … sve dok mi evo ne dade i konkretne dokaze!

Napomena: Dušan Milisavljević je narodni poslanik u Skupštini Srbije. Ne živi od politike. Ne prima čak ni platu kao poslanik, već kao lekar – zamenik direktora ORL Klinike KC Niš i docent na tamošnjem medicinskom fakultetu, a Aleksandar Rodić, generalni direktor “Kurira”, je sin još poznatijeg Radisava Rodića, osnivača “Kurira”, koji je taj list i vodio sve dok nije morao opravdano da bude odsutan zbog odlaska u zatvor zbog teških zloupotreba službenog položaja jer je, kako je štampa još 2009. godine, kad je i uhapšen, izveštavala, uzeo od Komercijalne banke kredit od preko million maraka radi nabavke opreme za svoju bivšu firmu Manami d.o.o. a potom preusmerio ta sredstva na kupovinu opreme za offset štampu u svojoj drugoj firmi – “Kuriru”. Time je svesno obespario svoju prethodnu firmu Manami i onemogućio Komercijalnu banku da naplati dati kredit. Nešto što po svemu predstavlja mustru po kojoj je kasnije pljačkana i Agrobanka, što je i danas jedna od najspektakularnijih krađa. I ne samo to. Ovaj dokazani patriota je ostao dužan i državi na ime poreza, kako se svojevremeno pisalo, više od 200 miliona dinara.

DC, 04.05.2014.