Investigation by Informer – Bivši šef CIA „Sulejmanom ruši Vladu“

3 avgusta, 2014 u rubrici Opančarski dnevnik

Provalio ih: Sve je počelo od izvesnog Dejana Jocića, „vlasnika propale TV Nova“ (Dnevni list „Informer“ vlasnika Dragana J. Vučićevića – u daljem tekstu: Informer), koji je slučajno ili u ostvarenju „paklenog plana“ – to će Informer daljom istragom tek da istraži, prodao Srbiji najgledaniju TV seriju „Sulejman Veličanstveni“ koja eto već dve sezone pleni pažnju srpskog tv gledališta, uprkos 500 godina dugoj okupaciji od tih istih Turaka, koji se, kako se ispostavlja, nikada nisu odrekli svojih pretenzija prema Srbiji. Razlika je samo u metodu delovanja. Dok su nekadašnji Turci otimali decu po Srbiji i od njih pravili janičare, ovi sadašnji nam uvaljuju nekog brkatog Turčina koji toliko pleni pažnju Srpkinja da su ove zaboravile na rešavanje konstantnog problema nataliteta u svojoj sopstvenoj zemlji. U igru se zatim uključuje neizbežni Dragan Đilas koji, navodno, Bugarima prodaje svoju marketinšku agenciju „Dajrekt medija“, da bi potom ta agencija otkupila pravo na emitovanje treće sezone pomenute tv serije u Srbiji.

       I sve to dotle „ne bi bilo vredno treće strane“ ovog cenjenog lista da se u ovaj, ispostaviće se, „pakleni plan“ ne uključuju Amerikanci  – bivši šef CIA, Dejvid Petreus, koji se navodno više ne bavi svojom užom specijalnošću, osniva svoju „KKR group“, preko koje kupuje najvećeg kablovskog operatera u Srbiji SBB, u paketu sa „TV Prva“, na kojoj će se – kako Informer dalje otkriva, emitovati ne samo „Grand Parada“ i „Zvezde Granda“ legendarnog Saše Popovića, već i „Sulejman Veličanstveni“! Ako vam još uvek nije jasno u čemu se sastoji taj „pakleni plan“, Informer i to obja[njava – Amerikancima smeta ogromna popularnost Aleksandra Vućića i žele da putem ovog projekta, u informativnim emisijama pomenutih medija, konstantno rade na urušavanju podrške koju građani ove zemlje daju svom vođi, sve dotle dok ga ne svedu na 20 odsto popularnosti, jer sa njim ovoliko popularnim ne mogu da manipulišu.

       Elem, više čovek ni u šta ne može da veruje. U svakom slučaju, opreza radi, nemojte gledati „TV Prvu“. Gledajte „Pink“ Željka Mitrovića. Tamo ima šta da se gleda – ako sam dobro upamtio, prošlog vikenda, mislim da je subota bila, imali su vrlo zanimljiv domaći program, počev od prviih predvečernjih sati pa sve u nizu – serije: „Mala nevesta“, „Sila“, „Ljubav na silu“, „Zehra“ … Oni su proverene patriote – prošle godine su zajedno sa Informerom imali akciju protiv „Blica“, koji je takođe u rukama kojekakvih belosvetskih vlasnika, a koji kao što je poznato, udara ne samo na Aleksandra Vučića, već i na Predsednika države Tomislava Nikolića, kako lično, tako i na njegovu suprugu i taštu.

       U svakom slučaju ova istraga Informera predstavlja ogroman doprinos aktuelnim diskusijama povodom donošenja medijskih zakona, jer na neke moguće neželjene pojave treba ukazati na vreme. Sutra može da bude kasno. Istraga Informera se nastavlja.

       A u međuvremenu evo jednog vica. Nije politički – o Muji i Fati. – Mujo šalje Fati telegram iz Nemačke: “Iskopaj mitraljez iz bašte, očisti, zakopaj”. Telegrafista pročita telegram i pozove policiju. Policija dođe i prekopa baštu. Sutradan stiže od Muje novi telegram: “Ako su prekopali baštu, zasadi krompir.”

DC, 02.08.2014.