Iz iste rubrike – nastavak

16 februara, 2014 u rubrici Opančarski dnevnik

Nedavno sam komentarisao vest (Dunjić, kao povod) da je uvaženi biznismen Bogićević ojadio 26 banaka. Uzimao kredite koje nije vraćao – negde oko 85 miliona evra, svaka banka u proseku po 3,2 miliona! Banke su ga i blokirale, prve još u aprilu 2013. A on i dalje radi li radi. I, još je uvaženi građanin – U mom selu ima jedan opančar. Što on pravi dobre opanke! Obuješ ih, popenješ se na soliter – i skočiš sa desetog sprata. Ti se razbiješ ko ….., a opancima ništa!

       Dragan Tomić, Predsednik Izvršnog odbora Univerzal banke i član Glavnog odbora SNS, bivši direktor Republičke uprave javnih prihoda u Šapcu, široj javnosti poznat – kako se može naći na internetu, kao jedan od inicijatora promena i modernizacije socijalističke ideje u Srbiji, nije bio te sreće – juče je uhapšen!  I on je ojadio banku – banku gde ga je zapalo da bude na tako visokoj funkciji, za nekih pet miliona evra. Davao kredite određenim firmama koje ih nisu vraćale. Ovaj se baš razbio! Nisu ni svi opanci od istog materijala.

Izgleda da Narodnjaci u ovoj izbornoj kampanji igraju simultanku sa drugima. Žrtvovali su skakača (konja), ali su tom žrtvom kvaliteta dobili u tempu.

DC, 14.02.2014.