MOLITVA (Odlomci iz knjige O OPANČARIMA I OPANCIMA – Treći deo) – Nastavak 15

4 septembra, 2014 u rubrici O opančarima i opancima

       A u protokolu broj 12, govoreći o masonskom tumačenju reči „sloboda“ kaže se: Reč ‘sloboda’, koja se može tumačiti raznoliko, mi tumačimo i određujemo ovako: Sloboda je pravo da se može činiti ono što dozvoljava zakon. Ovakvo tumačenje ove reči poslužiće nam u ono vreme time, što će se sva sloboda obresti u našim rukama, jer će zakoni rušiti i stvarati samo ono što mi budemo želeli po gore izloženom programu.

       U istom protokolu govori se i o budućnosti štampe u masonskom carstvu, kao i o kontroli štampe, pa se s tim u vezi kaže:  Mi ćemo je osedlati i dobro zauzdati ….. Za eventualni napad mi ćemo kažnjavati nemilosrdno…..  Kada budemo u periodu novog režima, prelaznog ka našoj vladavini, mi nećemo smeti dopustiti da štampa otkriva društveno nevaljalstvo; potrebno je da se misli da je novi režim u tolikoj meri sve zadovoljio, da su čak i zločini iščezli. Svi slučajevi zločinstva moraju ostati poznati samo njihovim žrtvama i slučajnim svedocima – nikome više.

* * *

       Da nisu ovo oni? Da nije ovo New world order? Da nije NATO oruđe za njegovo sprovođenje? Nisu valjda pobedili?

* * *

       Moja malenkost takođe ne zna od kakvog  je značaja tzv. „Bildrberg grupa“, prema tvrđenju nekih američkih izvora, nazvana tako prema imenu hotela u holandskom gradiću Osterbeku, u kome se prvi put sastala 1954. godine, te da li ta grupa spada u tajno ili pokazno masonstvo. Prema tvrđenju istih izvora, a kako prenosi časopis „Vojska“, ta grupa je i isplanirala ovu balkansku strategiju još 1996. godine, na sastanku održanom od 14. do 17. maja u hotelu „Tempberi“, dvadesetak kilometara od škotskog gradića Ajra. Na tom sastanku su navodno učestvovali: Dejvid Rokfeler, Đovani Anjeli, Helmut Kol, lord Karington, lord Oven, španska kraljica Sofija, Žiskar Desten, baron Rotšild, Margaret Tačer, Henri Kisindžer i dr.

* * *

       U dodatku pomenutog ruskog izdanja Protokola, dat je i prilog ko je vladao Rusijom 1920. godine. U Savetu narodnih komesara, koji je brojao 22 člana, a čiji je predsednik bio Lenjin, bilo je 3 Rusa, 2 Jermena i 17 Jevreja; u Vojnom komesarijatu, od ukupno 43 člana, nije bilo ni jednog Rusa, a bilo je 34 Jevreja, 8 Latisa i 1 Nemac; u Komesarijatu unutrašnjih poslova od ukupno 64 člana, bilo je 2 Rusa, 2 Poljaka, 3 Jermena, 2 Nemca, 10 Latisa i 45 Jevreja; u Komesarijatu inostranih poslova, od ukupno 17 članova, bilo je 13 Jevreja i po 1 Rus, Latis, Jermen i Nemac. Ovaj jedan Rus, bio je predsednik – narodni komesar, Cicerin, koji je kasnije smenjen i proteran; u Komesarijatu za finansije, od ukupno 29 članova, bilo je 24 Jevreja, 2 Rusa, 1 Poljak, i 2 Latisa. U Komesarijatu pravde, od ukupno 19 članova, bilo je 18 Jevreja i 1 Jermen. Rusa nije bilo; u Komesarijatu za higijenu, od ukupno 5 članova, bilo je 4 Jevrejina i 1 Nemac; u Komesarijatu narodne prosvete od ukupno 52 člana, bilo je 44 Jevreja, 2 Finca, 2 Nemca, po 1 Latis i Mađar i samo 2 Rusa; u Komesarijatu za socijalnu pomoć, od ukupno 6 članova, svi su bili Jevreji; u Komesarijatu rada, od 8 članova, bilo je 7 Jevreja i 1 Nemac; u Komisiji za obnovu grada Jaroslavlja, od 2 člana, oba su bili Jevreji.

       Ovim podacima nije potreban nikakav komentar.

* * *

       Dobro, to je bilo tamo negde u Rusiji, 1920. godine, nije mnogo bitno, mada dosta kazuje. Za svetsko javno mnjenje, bilo bi daleko interesantnije da se zna koja je sadašnja nacionalna  struktura vlasti u SAD, posebno u CIA, Pentagonu i NATO-u. Ja jedino znam da su jevrejskog porekla Medlin Olbrajt i Vestli Klark. Bilo bi to interesantno znati, ako ništa drugo ono bar da se zna ko su Goji, odnosno ovnovi, kako se ovi još nazivaju u protokolu broj 12.

       Toliko o Protokolima sionskih mudraca.

Nastaviće se

* * *

Knjigu O OPANČARIMA I OPANCIMA možete poručiti i pouzećem preko e-maila: opancar39@gmail.com, po ceni od 500,00 Dinara plus postarina. Akcija traje do Sajma knjiga ili do rasprodaje ovog izdanja.