OBNOVA I RAZVOJ (Odlomci iz knjige O OPANČARIMA I OPANCIMA – Četvrti deo) – nastavak 30

3 novembra, 2014 u rubrici O opančarima i opancima

Ovo je vreme razjašnjavanja. To čini i već spominjani Ivan Marković – sada u ulozi portparola i sekretara direkcija JUL-a za informisanje, na konferenciji za štampu. Evo nekih od njegovih izjava:

–          Glasati za Koštunicu isto je kao i glasati za Medlin Olbrajt – DOS nije ni demokratska ni opoziciona grupacija.

–          Tačno je da su svi opozicionari janičari.

–          Na veoma aktuelno pitanje, koje se odnosi na eventualnu krađu glasova na predstojećim izborima – posmatrače na izbore poslaće Rusija, Kina, Indija i veliki broj drugih dobronamernih zemalja.

–          Na pitanje zbog čega JUL deli rasporede časova sa stranačkim obeležjem beogradskim osnovcima – Jugoslovenska levica je lepa, kao i golub mira koji je zaštitni znak JUL- a.

* * *

       Mirjana Markovć, direktor Direkcije JUL-a, na promociji zajedničke liste kandidata za odbornike i poslanike SPS – JUL u izbornoj jedinici Požarevac:

–          Mi smo ovde da siromašni budu manje siromašni.

–          Lideri DOS-a su zastupnici najvećeg svetskog nasilja, a mi – SPS i JUL, zastupnici mira, slobode i lepšeg sutrašnjeg dana.

Nastaviće se

* * *

Knjigu O OPANČARIMA I OPANCIMA možete poručiti i pouzećem preko e-maila: opancar39@gmail.com, po ceni od 500,00 Dinara plus postarina. Akcija traje do Sajma knjiga ili do rasprodaje ovog izdanja.

Istovremeno vas obaveštavamo da je u pripremi izdavanje nove knjige istog autora OPANČARSKA HRONIKA koja treba da se pojavi iz štampe do Sajma knjiga. Knjiga obuhvata blogove pisane na dogadjanja tokom 2013. godine.