Vesti iz regiona Sport

11 decembra, 2014 u rubrici Opančarski dnevnik

       Partizan – Danas sam od mog prijatelja Petra Žunića, zvanog Pera Zlatiborac, dobio sledeću poruku: Zaustavi policajac Zemunca i kaže mu – Učinili ste saobraćajni prekršaj za koji vas kažnjavam sa 5.000 dinara i oduzimanjem 6 bodova. Zemunac izvadi 5.000, dade ih policajcu i reče – Bodovi mi ne trebaju, daj ih Zvezdi, možda će da stigne Partizana.

Eto, imam i takvih prijatelja. Dobar čovek, al’ jedina mu je mana što navija za Partizan.

       Dule opet jaše – Duško Vujošević, trener košarkaškog kluba Partizan, je i sinoć na utakmici sa Mega lexom hteo da se tuče, ali ga je u tome sprečio njegov direktor Dragan Todorić. Onda je Todorićev predsednik Duško Vujošević, na konferenciji za štampu objasnio svoj slučaj – U svim mojim reakcijama ima nervoze koja je prouzrokovana situacijom u klubu, što je opštom aklamacijom prihvaćeno kao opravdan razlog.

       Potom je Dule održao vakelu i sponzorima. – Telenor nije više sponzor Partizana. Ucenjuje, traži da ja više ne budem trener Partuzana, što je naravno nemoguće, tako da i dalje ostaje problem plaćanja mojih kazni, a to u ovoj Partizanovoj besparici nisu mali iznosi. Sezona je tek počela a ja sam do sada već tri puta kažnjen: protiv “Krke” u Pioniru zbog isključenja i odbijanja da napustim dvoranu sa 250.000 dinara, zatim protiv “Zvezde”, opet u Pioniru, zbog prigovora sa 25.000 dinara i ovo sad protiv Mega Lexa, ponovo u Pioniru – 3.100 evra zbog tehničke greške, isključenja i  zato što nisam hteo da napustim dvoranu nakon isključenja, što je zajedno oko 375.000 dinara, odnosno ukupno, do sada, negde oko 650.000 a koliko još ima da se igra. Prošle godine je na primer Partizan za mene platio negde oko 1.600.000 dinara.  I šta misli taj Telekom. Ko može to da plaća bez sponzora? A zaboravljaju da su i navijači Parztizana korisnici njihovih usluga. A i taj “Pionir” – sve kazne baš u “Pioniru”. I ja sad treba da verujem da je to slučajno.

       Očekuje se da iz ovog Duletovog upozorenja i pekarska industrija izvuče određene pouke, jer kao što je poznato i navijači Partizana jedu njihove proizvode.

 DC, 10.11.2014.