Zemlja čuda

9 maja, 2013 u rubrici Kolumne

Na farmi se dešavaju značajne stvari. O tome izveštava „Blic“ pod naslovom „Bebi Dol u zemlji čuda“ i nadnaslovom POP PEVAČICA U „FARMI“: ŽIVOTINJE SU BEBICE KOJE U SNU RASTU:

„Jedva ćekam da ujutru vidim životinje. One su bebice i ne smeju se dirati u snu, jer je njima san sve. One u snu rastu.“

Prema navedenom izveštaju ona je na prethodnoj farmi ovčice uterivala u tor tako što im je pričala, a magarencetu Okiju je pevala na engleskom „I see trees of green … and I think to myself what a wonderful world …“. Upućeni kažu da se magarac primio na te slatke reči, ali da je kasnije bio i silno razočaran kad je shvatio da od toga nema ništa. Neki poznati beogradski advokati su potom objašnjavali na televiziji da je u pitanju krivično delo zloupotrebe poverenja i najavljivali podnošenje tužbe u ime i za račun magarca, a protiv gore pomenute Dragane Šarić, zvane Bebi Dol, kao okrivljene. A kao posebno otežavajuću okolnost navodili su to da se magare na imenovanu bilo totalno primilo i pratilo je u stopu, a umelo je kažu i da gurne glavu na njeno rame, na šta mu je Bebica umilnim glasom uzvraćala – „Ti si najbolji dečko ovde, znaš“, tako da je u pitanju bio kvalifikovani oblik pomenutog krivičnog dela.

Mišljenja kritičara su podeljena – od onih koji smatraju da je posle Tarotovih sranja ovo još veće, do onih koji misle da je Pink produkcija ovim potezom, posle nedavnih svađa koje su se na farmi dešavale, razuverila i poslednje skeptike iz RRA da je ovde u pitanju performans visoke umetničke vrednosti.

 DC, 09.05.2013.