„Dule” stil – nastavak

25 avgusta, 2013 u rubrici Kolumne

Kako izveštava „Beta“ i drugi srpski mediji, Duško Vujošević, zvani Dule, predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan i trener košarkaškog kluba tog sportskog kolektiva, održao je sastanak sa Prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem (dalje: PPV) i tom prilikom upoznao njegovu ljudsku stranu. On (PPV) stvarno svoj posao pokušava da radi na samopregoran način, maksimalno se angažujući, čak i do opasne iscrpljenosti, saopštio je Dule tim povodom. Oni su se, kako Dule dalje saopštava, našli na istim talasnim dužinama, jer je Dule pritom upoznao i njegove ljudske kvalitete, pa će on (Dule) na prvoj narednoj sednici svog Upravnog odbora predložiti da Aleksandar Vučić preuzme i funkciju Prvog potpredsednika ovog sportskog društva. Za uzvrat, Dule bi, u sklopu rekonstrukcije Vlade, mogao da zameni Alisu Marić i postane ministar sporta, tako da će se u ovoj zemlji sve i dalje odvijati u skladu sa poznatim serijalom  – Alisa u zemlji čuda.

Uzgred, bilo je reči i o finansijskim problemima Partizana, ali je to lako rtešeno na obostrano zadovoljstvo, tako da neće doći do gašenja ovog sportskog kolektiva.

O otvaranju knjiga o finansijskom poslovanju i plaćanju poreza na transakcije povodom prodaje fudbalera i košarkaša, bar koliko se vidi iz navedenih saopštenja, nije bilo reči.

 DC, 25.08.2013.