Izbori – epilog by Informer

17 aprila, 2016 u rubrici Opančarski dnevnik

       E da mi je samo malo da budem pameti Dragana J. Vučićevića, čisto da vidim kako to izgleda kad sve znaš unapred, a nisi baba Vanga. Ovaj besposadni dron (ovo sam uzeo od Miloša Vasića) koji radi na daljinsko upravljanje u jučerašnjem broju svog  a Vladinog slu\benog glasila “Informer” obaveštava čitalaštvo šta će se dešavati u nedelju 24. Aprila po održanim izborima:

       Vučić naravno ubedljivo pobeđuje, ali to je nešto što opoziciju a naročito one žute niti uzbuđuje, niti interesuje. Oni već sada rade na obesmišljavanju ovih izbora – vidite da ustvari uopšte i ne učestvuju u kampanji, jer im je cilj da što manje ljudi izađe na izbore kako bi mogli da kažu da izborni rezultati nisu verna slika raspoloženja naroda!

       Koja bezobrazno-kurvinska podmetačina – pa jedina šansa opozicije je da na glasanje izađu i “spavači” kako oni koji to neizlečivo jesu, tako i oni koji vole da kažu – Neću da glasam ni za koga, svi su isti! Dobar deo pomenutih “spavača” može da pomisli da je to stvarna poruka ove “rečite” opozicije koja s… o svemu i svačemu samo ne o onome o čemu treba da govori.

       No da se vratim na pomenutog besposadnog drona koji radi na daljinsko upravljanje. Dakle, opozicija koja zna da će Vučić ubedljivo pobediti, već štampa na hiljade izbornih prigovora o pokradenim izborima – sačuvaj me Bože, gde bi to ovi napredni uradili, koji treba da blokiraju sve informativne mreže, naprave haos i izvedu narod na ulice …

       Ova oštroumna analiza je naravno potkrepljena informacijama iz poverljivih izvora, ali ima tu jedno jednostavno pitanje: A šta ako, ne daj Bože, dođe do reprize onog već viđenog – slikanja ispred Skupštine sa džakovima pokradenih listića i to onih koji su glasali za SNS, a ako je nešto već viđeno znači da je i moguće?

       E, vidite tome ova analiza i služi – nastupa opisani scenario udružene opozicije koja, naravno neopravdano, izaziva haos i optužuje nevine za krađu, koji naravno moraju i da se brane. Ministar policije u maskirnoj uniformi, okružen svojim štabom u uniformama koje se koriste za godišnju vežbu forsiranja diverzanata u Makišu i ostalom borbenom tehnikom, proglašava državni udar i vanrednu situaciju u zemlji, jer ne sme se dozvoliti repriza 5. Oktobra.

       Podršku ovoj analizi u jučerašnjem broju lista “Alo” daje i Vladimir Đukanović, zvani Moler Državne Lutrije – treća smena, član glavnog odbora Srpske napredne stranke, koji takođe iz poverljivih informacija saopštava da su u sve ovo umešane strane sile (koje one Vučićeve proevropske ili one Tomine, proruske ?) Zna ali neće da kaže.

       Da zaboravio sam da kažem da je taj pakleni plan opozicije o izazivanju haosa nakon izbora smislio jedan Hrvat (zaboravio sam mu ime), koji je svojevremeno radio kampanju i za Tudjmana, a koga su sada angažovali Žuti.

Dragiša Čolić, 16.04.2016.